Ja myślę że faworytami są wszystkie kluby wymienione w ankiecie a w szczególności Real, Barca i może Sevilla. Dysponują one jak na razie najlepszym składem. Ale okienko transferowe dalej trwa...
No póki co Real jest najlepszym pod względem kadrowym i to na nich oddam głos chociaż z całego serca licze na FC Barcelona napewno Sevilla też będzie groźna i może w tym sezonie nawet zdobyc tytuł bo w zeszłym sezonie byli naprawde blisko a Valencia no jak to Valencia będzie walczyc ale nie wiem czy mają wystarczająco dobrych piłkarzy co Real i Barca.
moim zdaniem nikt z tych teraz niezdobędzie w tamtym sezonie niezadobrze poszło villareal i teraz pewnie się postarają o to mistrzostwo barca i real na 100% odpadaja
Wątpie, żeby Villareal zdobył mistrzostwo są za słabi kadrowo, żeby osiągnąc sukces ja stawiam na Real, Barce i Seville i może do rywalizacji dołączyc jeszcze Valencia a co do reszty to wątpie, aby ktoś mógł dojśc te drużyny bo są one zdecydowanie najlepsze w Hiszpanii.
U.P: Ronaldinho,Henry,Messi,Eto'o...
U.K: FC Barcelona
Wysłany: Sob 28 Lip, 2007
Myśle że walka bedzie pomiedzy 4. klubami: Barca,Real,Sevilla i Valencia. Inne moim zdaniem nie maja raczej szans choć kto wie...
W poprzednim sezonie Real zdobył mistrzostwo choć grał gorzej od Sevilli :/
ALE STAWIAM NA BARCE!!!
Ja tez stawiam na Barce, dokonała wspaniałych transferów, wzmocniła swój skład, widać jak dobrze są przygotowani w meczach towarzyskich, wiem że to nie to samo co mecz ligowy ale to zawsze coś. Ale nigdy nie nie wiadomo, nie wolno lekceważyć przeciwnika!
Ale to było dwa sezony temu jeśli się nie myle więc raczej są bez szansa na mistrzostwo ja daje im 0% na mistrzostwo moim faworyci to: Sevilla, Valencia, Real i Barca stawiam na Barce ale mówiac szczerze jednak głowa mówi, że to Real będzie mistrzem ale ja i tak stawiam na Barce napewno będą zmobilizowani tym, że jednak nie są mistrzami i muszę go odebrac.
Villarreall tak naprawde ma mocny tylko atak: Nihat, Tomasson, Franco. Dobrze by było dla nich jakby dali szansę Riquelme. A teraz pozyskali tylko Diego Lopeza na bramkę, Capdeville na obronę i Mavube na pomoc. Sukcesu im dużego nie wróże, ale może będzie inaczej zobaczymy.
Ja myśle, że Puchar UEFA jest jak najbardziej osiągnalny ale miejsce w pierwszej czwórce chyba nie możliwe najwyższe miejsce jakie mogą zając to piąte wyższego nie wróże pierwsze cztery miejsca są chyba zarezerwowane dla: Barcelony, Realu, Sevilli i Valenci.
Zarezerwowane napewno nie są i jakaś drużyna moze wskoczyć, ale nie liczyłbym na to. Natomiast bardzo liczę na Atletico Madryt, bo razem z Barcą to moje dwa ulubione klub z Hiszpanii.
Na ja też licze na Atletico bo bardzo lubie ten klub chociaż teraz troche mniej bo odszedł Fernando Torres ale nadal gra tam Sergio Aguero jednak napewno do czwórki się nie przebiją będą walczyc z Villareal i może jeszcze jakąś drużyną o miejsce numer pięc.
Reyes w Atletico ? pierwsze słysze a co do Simao no to myśle, że napewno dobry krok dla niego wreszcie przejdzie do mocniejszej ligi niż BwinLiga i granie w Benfice napewno z Atletico będzie miał łatwo wybic się do jeszcze silniejszego klubu nie koniecznie w Primera Division.
No moim zdaniem jednak Reyes pójdzie do Atletico po pierwsze w Realu Madryt raczej nie będzie grał bo doszedł mu jeszcze Javier Pedro Saviola więc nie wróże mu pierwszego składu a powrót do Arsenalu chyba nie przejdzie bo Premiership to nie liga dla Reyesa a w Atletico będzie grał i masz szanse na Europejskie Puchary. Nawet, gdyby Reyes odszedł z Realu to i tak pozostają oni faworytami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum