FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Faworyt Bundesligi 2007/2008

Kto wygra Bundeslige w sezonie 2007/2008 ?
Bayern Monachium
92%
 92%  [ 12 ]
Werder Brema
0%
 0%  [ 0 ]
VFB Stuttgart
0%
 0%  [ 0 ]
Schalke 04 Gelskenkirchen
7%
 7%  [ 1 ]
Inny klub
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 13

Autor Wiadomość
Ronaldinho
Administrator

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   Faworyt Bundesligi 2007/2008

Kogo uważacie za faworyta Bundesligi w tym sezonie piszcie.

Leli 
FoRzA iTaLiA

U.P: Fabio Cannavaro
U.K: Juventus Turyn
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

Dla mnie faworyt jest jeden: Bayern Monachium. Z takim składem oni nie mogą nie wywalczyć tytułu i są zdeterminowani.

Ronaldinho
Administrator

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

Mój faworyt to też Bayern mają zdecydowanie najlepszy skład w Bundeslidze i wątpie, aby ktokolwiek był w stanie ich powstrzymac napewno złośc sporotwa, którą wywołała porażka w zeszłym sezonie teraz bardzo ich wzmocniła.

Kamyk
Administrator

U.P: Ronaldinho
U.K: FC.Barcelona
Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Nie 29 Lip, 2007   

Bayernu w nadchodzącym sezonie nikt w Bundeslidze nie pokona, a na pewno nikt nie powstrzyma ataku! W tym sezonie Bayern będzie zostawiał daleko w tyle inne kluby, teraz Bayern nie będzie miał godnego rywala w lidze niemieckiej jedynie Schalke i Werder może zaszkodzić !

Wojt@s 
Moderator
Orthodox Yidd

U.K: Ajax Amsterdam
Zaproszone osoby: 1

Faktycznie Bayern ma atak zabojczy, jedyne co mi w tej ekipie nie pasuje to bramkarz, Kahn juz mlody nie jest a bledow popelnia coraz wiecej, jak dla mnie on jest do zmaiany, reszta uwazam jest bardzo silna i powinna wystarczyc na zwyciestwo w Bundeslidze.

Ballack

zobaczycie bayern w tym sezonie nic nieprzegra i zdobedzie puchar UEFA

Ronaldinho
Administrator

No myśle, że to będzie BayernLiga a nie Bundesliga to powinien byc sezon zdecydowanej dominacji Bawarczyków drużyny, które były faworytami są bez formy natomiast Bayern jest w kapitalnej i to stawia ich na pierwszym miejscu atak jest świetny mimo, że klub opuścił Roque Santa Cruz, który odszedł do Bluckburn Rovers.

javier88

Wysłany: Wto 31 Lip, 2007   

Mimo iż Bayer to najbardziej znienawidzony przeze mnie klub,z przykrością stwierdzam że na 99,9 % to oni zdobędą mistrzostwo kraju w nadchodzącym sezonie... :/ Ale naszczęście nie będzie i8ch w Lidze Mistrzów i nie będą psuć widowiska tym swoim wstrętnym,niemieckim footballem.

Leli 
FoRzA iTaLiA

U.P: Fabio Cannavaro
U.K: Juventus Turyn

Zapewne chodzi Ci o Bayern Monachium, a nie Bayer Leverkusen, a ja myśle, że ich piłka w tym sezonie będzie bardzo ciekawa, bo mają bardzo dobrych grajków.

F.Torres 
Administrator
Ronaldinho

U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan

Tak w tym sezonie piłka będzie napewno lepsza technicznie i wogóle milsza dla oka a nie taka jaka był w zeszłym sezonie ligowym, gdzie niedośc, że grali brzydko to jeszcze słabo ale niemcy nie grają z reguły pięknie ale to może zmienic właśnie Bayern ja dałbym im 100% bo wątpie, aby coś mogło im przeszkodzic chyba jakiś kataklizm.

Effenberg 
Reich***rer

U.P: Michael Laudrup i Steffan Effenberg
U.K: HSV&Tottenham !

Czas na pierwszy post. Otóż, sądzę, iż tytuł Mistrza Niemiec w tym sezonie powędruje do Bayernu. Dlaczego? Drużyna z Allianz Arena została zaopatrzona w kilku naprawdę świetnych zawodników, takich jak Sosa, Ribery, Toni i Klose. Ottmar Hitzfield jest doświadczonym trenerem, którego czasy trenowania Bawarczyków były obfite w sukcesy. Naturalnie pozbyto się też zbędnych piłkarzy (można powiedzieć, że było to całkowite przemeblowanie napadu), takich jak Pizzaro, który już był zmęczony grą w Bayernie, ale zdołał strzelić swojego setnego gola w Bundeslidze. Odszedł Santa Cruz do Blackburn Rovers, no i tutaj użyję jednak słowa niestety. Roy Makaay, Holender przyczynił się w dużym stopniu do Mistrzostwa w sezonie 2005/2006, ogółem reprezentował swój klub w bardzo dobry sposób. Został Lukas Podolski. Uważam, że z Mirem Klose może znaleźć wspólny język, taki jakim porozumiewali się, podczas pamiętnego Weltmeisterschaft 2006. VfB nie jest już na siłach, zatrzymać Bayern, tak samo jak wiele innych klubów, jak Schalke o4 i zarazem Werder Brema (odejście Klosego i prawdopodobnie Diego). Na moje HSV nie ma co liczyć, zwłaszcza po ostatnim, okropnnym sezonie. Mimo, że Van Der Vaart zgodził się zostać(chwała Bogu), to jednak nie liczę na to, mimo że wzmocnienia wydają się konkretne (walka o Wilhelmssona, a także o Castelena). Przejdźmy do mini-meritum. Ten sezon będzie w wykonaniu Bayernu prawdziwym przedstawieniem. Tak myślę, choć piłka nożna jest sportem często zaskakującym. I trzeba pamiętać jedno : " Nie ma słabych drużyn ".

Rafał 
Administrator

U.P: J.Dudek
U.K: Liverpool/Real Madryt
Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Sro 01 Sie, 2007   

Oczywiście Bayern Monachium gdyż ma najlepszy skład i jest najmocniejszą drużyną w etj lidze.

Jeśli lubisz gry ONLINE kliknij tutaj koniecznie

F.Torres 
Administrator
Ronaldinho

U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan
Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

Rafał dałbym ci warna za tego posta ale dam ci jeszcz jedną szanse popatrz na post Effenberga jak napiszesz chociaż 1/4 tego co on napisał ty w swoim poście to jesteś dobry ale chyba jesteś cienki bo twój post zajoł nieco ponad jedną linijkę a Effenberga osiemnaście jest chyba różnica.

A co ja tutaj mogę dodac jedynie zgodzic się z Effenberggiem. Bayern jest skazany na zwycięstwo bo trenerem jest Hitzfeld a gdy on jest w klubie to Bayern zawsze jest mistrzem nie bierzmy pod uwage poprzedniego sezonu bo on nie był od początku poza tym świetny piłkarze taki jak wyżej wymienieni Klose, Sosa, Toni czy Ribery są wielkimi wzmocnieniami i jestem przekonany, że w Niemczech nie ma drużyny chociażby równej obecnemu Bayernowi już nie mówiąc o lepszej zeszłym sezon się nie udał teraz chcą za to wygrac wszystko w Niemczech i powalczyc o Puchar UEFA.

buffon 
Gianluigi Buffon o.0

U.P: Gianluigi Buffon
U.K: As Roma
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007   

JA też myśle że Bayern chociaż ich nienawidze!!

Rafał 
Administrator

U.P: J.Dudek
U.K: Liverpool/Real Madryt
Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Nie 05 Sie, 2007   

buffon napisał/a:
JA też myśle że Bayern chociaż ich nienawidze!!

A kto lubi niemców??Ten post nie dotyczy L.Podolskiego i M.Kloze.

Musiałem edytować bo szanownemu ADMINOWI nie podobało się sformułowanie sz**(łw
Czasami jesteś żenujący.;/

Jeśli lubisz gry ONLINE kliknij tutaj koniecznie

Ballack

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

Powiem krótko i na temat Bayern zawsze przeważał w tej lidze i tak będzie zawsze oni jako jedyni mają takie wpływy a ich gra zawsze była wspaniała do momentu odejścia Michaela Ballack. Czyli tj. do sezonu 2005/06 niewiem czemu felix maggat niechcial przedluzyc z nim kontraktu tylko dal go na wolny rynek był to wielki błąd tak wspaniałego szkoleniowca jak on i przez to w 2 połowie sezonu stracił można powiedzieć prze ten transfer prace no i oczywiście jakbym mógł zapomnieć o Ze Roberto gdyby też grał i Trener pozwalał grać więcej w 1 składzie Bawarczyków to niestracił by posady tak wielkiego klubu

adamg 

U.P: Artur Boruc
U.K: Legia Warszawa
Wysłany: Sob 18 Sie, 2007   

Wczoraj Hannover pokonał Karluusher 1-2. Był to pierwszy mecz II kolejki. Z uwzględnieniem tego meczu tabela prezentuje się następująco:

II kolejka zapowiada sie niesamowicie, będą duże emocje. Aż 4 mecze zasŁugują na miano hitu kolejki:

Schalke - Borussia (mój typ x2)
Werder - Bayern (2)
Herta - Stuttgart (2)
HSV - Bayer (1)

LEGIA - jedyna miłość na całe życie

Barca_Fan 
ViScA El BaRcA !!

U.P: Messi
U.K: FC Barcelona
Wysłany: Sob 18 Sie, 2007   

faworyt dla mnie to tylko bayern monachium. Sciagneli toniego ,riberiego, klosego 3 dobrych pilkarzy.

Wszystkie odcinki :D
3+1=4 xD Visca El Barca

Odpowiedz do tematu