FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Faworyt Seria A 2007/2008

Kto wygra Seria A 2007/2008
AC Milan
22%
 22%  [ 2 ]
Inter Mediolan
55%
 55%  [ 5 ]
Juventus Turyn
11%
 11%  [ 1 ]
AS Roma
11%
 11%  [ 1 ]
Lazio Rzym
0%
 0%  [ 0 ]
Fiorentina
0%
 0%  [ 0 ]
Inny klub
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość
Ronaldinho
Administrator

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   Faworyt Seria A 2007/2008

Temat, w którym piszemy o faworycie do zwycięstwa w Seria A

Kamyk
Administrator

U.P: Ronaldinho
U.K: FC.Barcelona
Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

W nadchodzącym sezonie w Serie A będzie się działo, wszyscy tzn: Inter, AC Milan, Juventus, AS Roma są głodni zwycięstwa będzie napewno zażarta walka na boiskach, Inter znów najprawdopodobniej będzie faworytem nadchodzącego sezonu Serie A, aczkolwiek Milan może popsuć plany Interowi, nie tylko Milan ale nie zapominajmy o Romie, która zakupiła Giuly ego i oczywiście Juve też jest głodne zwycięstwa, ale na pierwsze i drugie miejsce nie liczę dla juve, jeśli będzie miało 3 miejsce to będę sie cieszył, ponieważ juve dopiero co wyszło z Serie B i niema tylu dobrych zawodników, bo jak wszyscy wiemy gdy juve zostało zdegradowane do Serie B połowa dobrych piłkarzy grających w pierwszym składzie Juventusu odeszli do innych klubów! Ale nigdy nie można lekceważyć przeciwnika!

Adriano` 
The God. : )

U.P: Zlatan Ibrahimovic
U.K: Internazionale/FC Barcelona/Legia

Ja uważam, że Juve po letnimich zakupach ma porównywalną siłę rażenia, do Juventusu sprzed dwóch lat. Amiron, Grygera, Andrade, Tiago, Salihamidzic, Iaquinta mogą stworzyć w Turynie nową jakość, taką jaką stanowili kiedyś Ibrahimovic, Vieira, Cannavaro.
Faworytem dla mnie oczywiście jest Inter (najlepsze transfery do i tak już silnego składu z ubiegłego sezonu), ale Milan, Roma i właśnie Juve mogą pokrzyżować szyki drużynie z Lombardii. Takie zespoły jak Fiorentina, czy Lazio, też są bardzo silne, ale te cztery czołowe kluby wydają się być na poziomie nieosiągalnym dla reszty.

Leli 
FoRzA iTaLiA

U.P: Fabio Cannavaro
U.K: Juventus Turyn

Bardzo ważne będą mecze między drużynami z czołówki, bo ta czołówka jest w tym sezonie dośc duża: Inter, Milan, Roma, Lazio, Juve, Fiorentina no i przede wszystkim nie można tracić punktów z drużynami z końca tabeli, bo w końcowym rozrachunku to może się okazac kluczowe.

Rafał 
Administrator

U.P: J.Dudek
U.K: Liverpool/Real Madryt
Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007   

w.g Mnie Inter gdyż do ich składu dołączyło dużo nowch graczy jak na przykład dawna legenda Realu Madryt RONALDO który ostatnio nie prezentuje wysokiej formy ale zobaczyny w najbliższych spotkaniach co nam pokaże.

Jeśli lubisz gry ONLINE kliknij tutaj koniecznie

Adriano` 

Cytat:
w.g Mnie Inter gdyż do ich składu dołączyło dużo nowch graczy jak na przykład dawna legenda Realu Madryt RONALDO który ostatnio nie prezentuje wysokiej formy ale zobaczyny w najbliższych spotkaniach co nam pokaże.

Mówisz, że Inter, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że Milan. To co w końcu? : )

F.Torres 
Administrator
Ronaldinho

U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan

No właśnie oco ci chodzi Milan czy Inter bo mówisz o Interze ale Ronaldo gra w AC Milan. Jeśli chodzi o moje zdanie to ja stawiam na AC Milan, Inter Mediolan i Juventus Turyn może włączyc się jeszcze AS Roma ale chyba to jednak się nie stanie w zeszłym sezonie wielką klase pokazał zespół Interu, który zdeklasował różnicą punktów pozostałe drużyny. Juve, które wraca do Serie A po roku przerwy ma mocny skład doszło jeszcze paru piłkarzy i napewno tanio skóry nie sprzedają. AC Milan i Inter no to w każdym sezonie są stawiani w roli faworytów i to raczej się nie zmieni.

Adriano` 

Milan przespał mercato jak na razie. Nie sprowadzono nikogo znaczącego, a Alexandre Pato będzie mógł grać dopiero od stycznia. Zresztą, trudno spodziewać się, że młodziutki Brazylijczyk będzie zbawcą rosso-nerich, trzeba czasu na przyzwyczajenie się do europejskich standardów. Nie ma siły - staruszkowie z Milanu są już bliżej, niż dalej zakończenia kariery, a organizm będzie im odmawiał posłuszeństwa. Koniecznie trzeba odmłodzić skład. Ale to już nie problem Interu. ; )

F.Torres 
Administrator
Ronaldinho

U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan

Milan troche zaczyna tracic do Interu, który stał się już najlepszy w Mediolanie a i też we Włoszech napewno będą chcieli obronic tytuł mistrzowski z poprzedniego sezonu ale napewno zależy im też na tym by zrobic wynik z Champions League bo to jak narazie Milan w ostatnich latach zagrał trzy razy w finale a dwa razy wygrał. Ja zagłosowałem na Inter i jestem w 80% przekonany, że to właśnie ta drużyna wygra Serie A po 10% daje Milanowi i Juventusowi reszta chyba nie wytrzyma trudu całego sezonu.

Leli 
FoRzA iTaLiA

U.P: Fabio Cannavaro
U.K: Juventus Turyn

A wczoraj Juve pokonało Romę 5:2 w meczu towarzyskim. Drużyny wyszły prawie w optymalnych składach. Dla Juve strzelali: Trezeguet x2, Del Piero, Iaquinta, Zalayeta, a dla Romy: Mexes Vucinić.

rogalloso 
Wygodzianin

U.P: Gerrard
U.K: Liverpool
Wysłany: Pon 13 Sie, 2007   

Jak dla mnie tozdecydowanie Inter może do walki niespodziewanie włączyć się Fiorentina Milan myśle że znowu w granicach 3-4 miejsce Roma dalej na miejscach [premiowanych grą w PU Juve może z tym składem pokazać nawet więcej niż przed spadkiem czego im nie życze dziwi mnie brak w ankiecie Palermo;]
Że wygrasz dziś ten mecz...
Nasza,
Nasza wiara niezachwiana,
W Jagiellonii zakochana,
Po długi życia kres...
O Jagiellonio!
Ukochana ma drużyno!
Wygrałabyś ten mecz,
Ten ważny mecz...

Odpowiedz do tematu