W nadchodzącym sezonie w Serie A będzie się działo, wszyscy tzn: Inter, AC Milan, Juventus, AS Roma są głodni zwycięstwa będzie napewno zażarta walka na boiskach, Inter znów najprawdopodobniej będzie faworytem nadchodzącego sezonu Serie A, aczkolwiek Milan może popsuć plany Interowi, nie tylko Milan ale nie zapominajmy o Romie, która zakupiła Giuly ego i oczywiście Juve też jest głodne zwycięstwa, ale na pierwsze i drugie miejsce nie liczę dla juve, jeśli będzie miało 3 miejsce to będę sie cieszył, ponieważ juve dopiero co wyszło z Serie B i niema tylu dobrych zawodników, bo jak wszyscy wiemy gdy juve zostało zdegradowane do Serie B połowa dobrych piłkarzy grających w pierwszym składzie Juventusu odeszli do innych klubów! Ale nigdy nie można lekceważyć przeciwnika!
Ja uważam, że Juve po letnimich zakupach ma porównywalną siłę rażenia, do Juventusu sprzed dwóch lat. Amiron, Grygera, Andrade, Tiago, Salihamidzic, Iaquinta mogą stworzyć w Turynie nową jakość, taką jaką stanowili kiedyś Ibrahimovic, Vieira, Cannavaro.
Faworytem dla mnie oczywiście jest Inter (najlepsze transfery do i tak już silnego składu z ubiegłego sezonu), ale Milan, Roma i właśnie Juve mogą pokrzyżować szyki drużynie z Lombardii. Takie zespoły jak Fiorentina, czy Lazio, też są bardzo silne, ale te cztery czołowe kluby wydają się być na poziomie nieosiągalnym dla reszty.
_________________ Rodzisz się jako ktoś oryginalny, nie umieraj jako kopia.
Bardzo ważne będą mecze między drużynami z czołówki, bo ta czołówka jest w tym sezonie dośc duża: Inter, Milan, Roma, Lazio, Juve, Fiorentina no i przede wszystkim nie można tracić punktów z drużynami z końca tabeli, bo w końcowym rozrachunku to może się okazac kluczowe.
w.g Mnie Inter gdyż do ich składu dołączyło dużo nowch graczy jak na przykład dawna legenda Realu Madryt RONALDO który ostatnio nie prezentuje wysokiej formy ale zobaczyny w najbliższych spotkaniach co nam pokaże.
w.g Mnie Inter gdyż do ich składu dołączyło dużo nowch graczy jak na przykład dawna legenda Realu Madryt RONALDO który ostatnio nie prezentuje wysokiej formy ale zobaczyny w najbliższych spotkaniach co nam pokaże.
Mówisz, że Inter, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że Milan. To co w końcu? : )
U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007
No właśnie oco ci chodzi Milan czy Inter bo mówisz o Interze ale Ronaldo gra w AC Milan. Jeśli chodzi o moje zdanie to ja stawiam na AC Milan, Inter Mediolan i Juventus Turyn może włączyc się jeszcze AS Roma ale chyba to jednak się nie stanie w zeszłym sezonie wielką klase pokazał zespół Interu, który zdeklasował różnicą punktów pozostałe drużyny. Juve, które wraca do Serie A po roku przerwy ma mocny skład doszło jeszcze paru piłkarzy i napewno tanio skóry nie sprzedają. AC Milan i Inter no to w każdym sezonie są stawiani w roli faworytów i to raczej się nie zmieni.
Milan przespał mercato jak na razie. Nie sprowadzono nikogo znaczącego, a Alexandre Pato będzie mógł grać dopiero od stycznia. Zresztą, trudno spodziewać się, że młodziutki Brazylijczyk będzie zbawcą rosso-nerich, trzeba czasu na przyzwyczajenie się do europejskich standardów. Nie ma siły - staruszkowie z Milanu są już bliżej, niż dalej zakończenia kariery, a organizm będzie im odmawiał posłuszeństwa. Koniecznie trzeba odmłodzić skład. Ale to już nie problem Interu. ; )
U.P: Ronaldinho/Torres
U.K: FC Barcelona/ AC Milan
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007
Milan troche zaczyna tracic do Interu, który stał się już najlepszy w Mediolanie a i też we Włoszech napewno będą chcieli obronic tytuł mistrzowski z poprzedniego sezonu ale napewno zależy im też na tym by zrobic wynik z Champions League bo to jak narazie Milan w ostatnich latach zagrał trzy razy w finale a dwa razy wygrał. Ja zagłosowałem na Inter i jestem w 80% przekonany, że to właśnie ta drużyna wygra Serie A po 10% daje Milanowi i Juventusowi reszta chyba nie wytrzyma trudu całego sezonu.
A wczoraj Juve pokonało Romę 5:2 w meczu towarzyskim. Drużyny wyszły prawie w optymalnych składach. Dla Juve strzelali: Trezeguet x2, Del Piero, Iaquinta, Zalayeta, a dla Romy: Mexes Vucinić.
Jak dla mnie tozdecydowanie Inter może do walki niespodziewanie włączyć się Fiorentina Milan myśle że znowu w granicach 3-4 miejsce Roma dalej na miejscach [premiowanych grą w PU Juve może z tym składem pokazać nawet więcej niż przed spadkiem czego im nie życze dziwi mnie brak w ankiecie Palermo;]
_________________ Wczoraj,
Obiecałaś mi na pewno,
Że trzy punkty dzisiaj będą,
Że wygrasz dziś ten mecz...
Nasza,
Nasza wiara niezachwiana,
W Jagiellonii zakochana,
Po długi życia kres...
O Jagiellonio!
Ukochana ma drużyno!
Wygrałabyś ten mecz,
Ten ważny mecz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum